+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

Suplimente - Proteine Plicuri

Suplimentele tale favorite acum si la plic!

Fiecare plic contine o portie, ce se administreaza fie inainte, in timpul sau dupa antrenament.

Natural Plus va recomanda suplimentele nutritive la plic de tip gainere ( Mass Gainer Pro, Rapid Mass, Masiv Mass), proteine (Whey Pro, Hydro Whey,Iso Pure), pre-workout (Supra+Charge, Turbo+Charge), post workout –recuperare (Re+Charge).

Incearca-le si tu!

Vizualizare ca List Grid

Produse 1-10 of 11

Pagina
per pagina

ISO PURE PROTEIN PLICURI

6,00 LEI

Izolat din Zer WPI, pur

ISO PURE PLICURI, proteina izolata premium, este obtinuta din izolatul din proteina din zer WPI, prin procesul Cross Filtration, ce poate fi inclusa intr-un plan de dieta si antrenament pentru persoane active si sportivi.

MASIV MASS PLICURI

2,00 LEI

MASIV MASS PLICURI

Supliment alimentar eficient, de tip gainer pentru cresterea si mentinerea masei musculare.

MASIV MASS PLICURI este un supliment complet si echilibrat in substante alimentare necesare cresterii rapide a masei musculare.

MASS GAINER PRO PLICURI

3,00 LEI

MASS GAINER PRO PLICURI 

Supliment alimentar eficient, de tip gainer pentru cresterea si mentinerea masei musculare.

MASS GAINER PRO PLICURI  face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pudră, recomandat culturiștilor și atleților, asigurând nutrienți de calitate.

 PREMIUM HYDRO WHEY PLICURI

5,00 LEI

PREMIUM HYDROWHEY PLICURI

Proteina hidrolizata din zer,  avand o rata de absorbtie remarcabila

PREMIUM HYDROWHEY PLICURI, proteina hidrolizata din zer WPH, predigerata cu enzimele active, fiind conceput pentru persoane active, sportivi profesionisti si amatori

RAPID MASS PLICURI

2,50 LEI

RAPID MASS a fost formulat pentru persoane active, cu nevoi energetice ridicate in activitatile pe care le desfasoara. Amestecul optim de carbohidrati, proteine, vitamine, minerale si aminoacizi din Rapid Mass asigura cresterea masei musculare , oferind nutrienti de inalta calitate.

RAPID MASS - SUPLIMENT CLASIC DE TIP GAINER

RE+CHARGE PLICURI

4,00 LEI

RE+CHARGE prin continutul bogat de carbohidrati, matrice 3XCARBO ( maltodextrina, dextroza ,waxymaize ), electroliti ( sodiu, potasiu, calciu si magneziu ) ajuta la mentinerea rezistentei la efort, in timpul exercitiilor fizice prelungite si creste absorbtia de apa in timpul exercitiilor fizice.

RE+CHARGE - ADVANCED RECOVERY SPORT DRINK

Supra +Charge HD Plicuri

3,00 LEI

Supra+Charge este un supliment alimentar avansat și complet, conceput pentru a stimula organismul și pentru a maxima efectul de “pompare musculară”. Pentru a maximiza efectul de pompare a mușchiilor vă oferim cele mai bune și eficiente ingrediente active.

Pre-Workout cu 18 Componente Active

REDUCERE
15%
Vizualizare rapida SUPRA CHARGE HD, Portocale

SUPRA CHARGE HD, Portocale

Special Price 93,50 LEI Regular Price 110,00 LEI

SUPRA+CHARGE HD este un supliment alimentar conceput pentru a stimula organismul și pentru a maxima efectul de “pompare musculară”.

TURBO+CHARGE PLICURI

4,00 LEI

TURBO+ CHARGE PLICURI este un supliment de tip băutură energizantă – isotonică destinată sportivilor care efectuează exerciții fizice intense, de lungă durată favorizand creșterea energiei și rehidratarea.

ADVANCED ENERGY SPORT DRINK

TURBO-BAUTURA VITAMINIZANTA

5,00 LEI

TURBO-BAUTURA VITAMINIZANTA este o bautura vitaminizanta necarbogazoasa cu o formula de 18 vitamine si minerale, destinata unui stil de viata sanatos si activ.

500 ml = 1 portie | aroma: portocale

Vizualizare ca List Grid

Produse 1-10 of 11

Pagina
per pagina