top of page

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Punem cel mai mare preț pe încrederea ta, de aceea Prioritatea noastră este protejarea informațiilor tale personale. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Astfel, colectăm o cantitate mică de informații doar cu acordul tău și le folosim doar pentru scopurile intenționate, precizate la pct.1 . Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa.

Această pagină oferă explicații despre tipul de informații pe care le colectăm de la dvs, despre scopul în care le colectăm și despre opțiunile pe care le aveți în legătură cu acțiunile noastre.Prin accesarea și folosirea conținutului site-ului naturalplus.ro și prin postarea informațiilor personale pe site-ului naturalplus.ro  acceptați politica de confidențialitate.

Prin acest website colectăm mai multe tipuri de informații despre dvs., incluzând: adresa dvs. email.Colectăm informațiile despre dvs. în următoarele moduri: 1. Informații oferite voluntar de către dvs. atunci când: a) vă înscrieți la newsletter, b) solicitați informații diverse prin email  c) participați la sondaje și/sau chestionare din partea noastră.

Prin citirea Politicii de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. 

Identificare:S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L. 

str. Nichita Stanescu, nr. 8, Dej, jud. Cluj, cod postal 405200
Telefon/fax: 0040 264-222-562
Mobil: 0744-696-280

E-Mail: office@naturalplus.ro

Registrul Comerţului: J 12/314/1994
Cod identificare fiscală: RO 5179064

Utilizarea acestui site web naturalplus.ro implică acceptarea Politicii de Confidențialitate de către toți utilizatorii.

S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile de la pct.1, datele personale pe care ni le furnizezi.

S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) are obligatia de a proteja securitatea datelor dvs personale pe care dvs. ni le dezvaluiti online.S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS)  garantează administrarea tuturor datelor cu caracter personal ale utilizatorului înregistrat în condiții care asigură securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizare. În principial S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) colectează și stochează doar acele informaţii ce sunt necesare pentru desfăşurarea relaţiilor de afaceri.

Nu prelucrăm alte date personale decât cele furnizate în mod voluntar de către dumneavoastră. 

 

Avand toate acestea in vedere, va informam, in cele ce urmeaza asupra modul in care vom folosi datele dvs personale, rugandu-va sa cititi cu atentie aceasta Politica de confidentialitate.

Prin intermediul acestui site nu vom colecta datele dvs personale (de exemplu: numele, adresa, telefonul sau adresa de e-mail) decat daca dvs in mod voluntar alegeti sa ni le dezvaluiti.

1. Scopul utilizarii datelor este: 

– Datele furnizate catre S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (prelucrarea comenzilor dumneavoastră online sau prestarea serviciilor solicitate, informarea Clientilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Produsele achizitionate)

– Reclama, marketing, Abonarea si trimiterea de Newslettere prin folosirea postei electronice (e-mail), a platformei madmimi.com

-Colectarea, stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se efectuează numai dacă v-ați exprimat acordul, de exemplu în cadrul înscrierii la Newsletter sau a participării la sondaje, concursuri sau în cadrul procesării unei comenzi online.

- S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) foloseşte aceste informaţii în măsura în care ele sunt necesare pentru ca relaţiile comerciale să se deruleze în foarte bune condiţii.

-S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS)  vă asigură că datele cu caracter personal comunicate în cadrul acestui site naturalplus.ro nu vor fi utilizate fără consimţământul dumneavoastră, exprimat de dumneavoastră conform celor de mai jos. Doar dumneavoastră decideţi în ce măsură datele dumneavoastră cu caracter personal sunt făcute cunoscute – de exemplu,  în cadrul procesului de înregistrare sau a prelucrării comenzilor.

– Conform legilor in vigoare S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele dvs fara a va solicita acordul.

 

Datele cu caracter personal sunt folosite de către S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L doar în măsura necesară în care este nevoie pentru administrarea tehnică a paginilor web, administrarea clienţilor, procesarea comenzilor online,  în scopuri de marketing şi pentru chestionare despre produse sau pentru aducerea la îndeplinire a condiţiilor privind produsele şi serviciile S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L sau a vă contacta. Cu cât vă înţelegem mai bine dorinţele, cu atât mai repede veţi găsi dumneavoastră informaţiile dorite pe paginile noastre de internet.

S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) respecta drepturile privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016  si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal, printre acestea se numara, dar nu se limiteaza la:

a) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS prelucrarea (sau nu) a datelor dvs personale, in mod gratuit

b). dreptul de a va opune in orice moment ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari;

c) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele furnizate de dvs si a caror prelucrare nu este conforma cu  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. 

d) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dvs personale;

e) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS sa inceteze expedierea e-mailurilor promotionale;

f) dreptul de a va adresa justitiei.

2. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut la punctul 1.

Prin înregistrarea pe site-un naturalplus.ro, vă exprimați acordul expres că putem utiliza datele dumneavoastră personale pentru a trimite newslettere informative despre ofertele sau promoțiile noastre, la adresa dumneavoastră de e-mail.

3. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. 

4. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Nichita Stanescu, nr. 8, loc. Dej, jud. Cluj, in atentia S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L sau prin e-mail la adresa office@naturalplus.ro va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.

5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Nichita Stanescu, nr. 8, loc. Dej, jud. Cluj, in atentia S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L sau sau prin e-mail la adresa office@naturalplus.ro  va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: 

-Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. , in special a datelor incomplete sau inexacte;

S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Accesând contul dumneavoastră personal și utilizând parola, sunteți responsabil pentru toate acțiunile care derivă din utilizarea acestora. Sunteți responsabil integral și veți despăgubi și exonera naturalplus.ro împotriva oricăror și tuturor reclamațiilor, daunelor, pierderilor de profit sau oportunități de afaceri, răspunderilor, acțiunilor, deciziilor, costurilor și cheltuielilor care pot interveni ca urmare sau în legătură cu utilizarea, operarea, accesul la contul dumneavoastră pe site-un naturalplus.ro, numele dumneavoastră de utilizator și/sau parolă, inclusiv orice erori ce rezultă din neglijența dumneavoastră cu privire la securitatea, confidențialitatea și/sau parola contului dumneavoastră.

 

Nu colectam datele minorilor sub 16 ani!

 

6. Transmiterea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastră pot fi transmise către furnizori de servicii de curierat - FAN Courier, Urgent Cargus, parteneri de marketing –platforma madmimi sau  procesatorul de plăți online – plationline.ro care prestează servicii pentru S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L.

Companiile de curierat rapid Fan Courier/Urgent Cargus prin care sunt livrate produsele alese de dvs. primesc din partea S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L, numele, adresa de livrare si numarul dvs de telefon in vederea expedierii coletului.

In cazul in care alegeti plata cu cardul, va transmitem ca platforma online www.plationline.ro, care are acces la datele cardului dvs.

Prin abonarea voluntara la newsletter, in vederea primirii e-mailurilor cu promotii si oferte S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L, platforma madmimi.com are acces la numele si adresa dvs de e-mail.

S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L se asigură că informaţiile sunt folosite doar în limitele acordului dumneavoastră pentru serviciile ce sunt prestate de către furnizorii în cauză pentru S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L  şi că acestea sunt tratate cu confidenţialitate.

S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L va transmite datele dumneavoastră cu caracter personal și în măsura în care legea aplicabilă o permite sau atunci când o decizie a unui instanţe de judecată sau a unei autorităţi impune acest lucru sau pentru a asigura faptul că respectăm depozițiile legale

7. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

8. Luăm toate măsurile tehnice și organizaționale de securitate necesare conform legislației din România pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva pierderii, divulgării neautorizate sau altor forme de utilizare necorespunzătoare. Vă rugăm să aveți în vedere că intrând în contact cu noi prin email, confidențialitatea informațiilor nu poate fi asigurată. Terțe părți pot avea acces la conținutul emailurilor.

9. Durata prelucrarii: Datele cu caracter personal trebuie pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele; datele cu caracter personal pot fi stocate pe perioade mai lungi in masura in care acestea vor fi prelucrate exclusiv in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice, in conformitate cu Art.89/Alin.(1) din Regulament, sub rezerva punerii in aplicare a masurilor de ordin tehnic si organizatoric adecvate prevazute in respectivul Regulament in vederea garantarii drepturilor si libertatilor persoanei vizate ("limitari legate de stocare").

S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L proceseaza datele cu caracter personal in urmatoarele locatii fizice: sediul central str. Nichita Stanescu, nr. 8, Dej, jud. Cluj si punctul de lucru S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L din Bucuresti, sos. Stefan cel Mare, nr. 20, sector 2.

10.Clauză salvatoare

În situaţia în care o dispoziţie din politica de protecție a datelor cu caracter personal nu are efect, aceasta se înlocuiește și se completează cu prevederile legale în vigoare. Valabilitatea tuturor celorlalte dispoziţii din politica de protecție a datelor cu caracter personal nu va fi afectată.

11. Schimbarea/Modificarea Politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări acestei Politici de confidențialitate în concordanță cu cerințele legale.Continuarea accesării de către dvs. a conținutului website-ului nostru www.naturalplus.ro implică acceptarea Politicii de confidențialitate actualizate.

bottom of page