+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

FACI COMENZI | ADUNI PUNCTE DE FIDELITATE | CUMPERI GRATUIT

  • Ce sunt punctele de fidelitate ?

Atunci când faci cumpărături pe site-ul nostru www.naturalplus.ro, vă oferim ca bonus puncte de fidelitate obtinuțe la comanda oricărui produs.

Pentru a beneficia de puncte de fidelitate trebuie sa aveți cont pe site!

Vei primi înapoi 5% din valoarea produsului în puncte de fidelitate. Ori de cate ori acumulezi un numar suficient de puncte, poti sa le transformi în produsele tale preferate!

  • Care este valoarea Punctelor de Fidelitate?

1 punct = 1 Leu

   

  • Cum obtii puncte de fidelitate?

Pentru fiecare produs cumparat de pe site-ul www.naturalplus.ro, obtii puncte de Poti oricand consulta punctele acumulate, exceptand ultima comanda, accesand "contul meu". Punctele acumulate, dupa efectuarea comenzi vor fi adaugate în contul tău, după confirmarea plății.

Primesti 20 de puncte de fidelitate , la crearea unui cont nou.

  • Cum folosesc punctele de fidelitate?

Alegand optiunea ‘’Foloseste Punctele de fidelitate’’ puteti folosi aceste puncte, de fiecare data cand achizitionati un produs de pe site-ul www.naturalplus.ro

Valabilitatea punctelor de fidelitate aferente unei comenzi este de 1 an din momentul procesării comenzii.Nu este obligatoriu să folosiți toate punctele din cont pentru a obține discount la o comandă, având posibilitatea de a folosi exact numărul de puncte dorit de dvs. (care să echivaleze cu o sumă întreagă, fără zecimale). Punctele acumulate le vei putea folosi în continuare la achiziționarea oricărui produs. Punctele aferente unei comenzi vor intra în contul dvs. doar în momentul în care suma achitată pentru acestea comandă intra în contul nostru.

  • Daca anulez o comanda, ce se intampla cu punctele de fidelitate?

Daca anulați o comandă în care ați folosit puncte de fidelitate, acestea va vor fi returnate în cont. Daca anulați o comandă, punctele pe care urma să le primiți în baza acesteia vor fi de asemenea anulate. Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client în site.

Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client în altul. Punctele nu pot fi preschimbate în bani.