+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

Proteine

Proteine

Suplimentele pe baza de proteine, contribuie la creșterea și menținerea masei musculare si la menținerea sănătății sistemului osos (afirmații dovedite științific și autorizate de catre Autoritatea Europeana a Siguranței Alimentelor).

Natural Plus vă pune la dispoziție o gamă largă de surse superioare de proteine din U.E si USA, atat proteine singulare, cat si amestecuri din mai multe proteine. Puteți alege dintre proteine cu absorbție lentă (Premium Milk & Egg), proteine cu absorbție rapidă, precum proteina concentrat din zer, proteina izolat din zer, proteina hidrolizata din zer (Whey Pro, HydroWhey, Iso Pure, Hydro Beef) sau Mega Proteine (Matrix 5, K-Mass, Max Pro). Toate acestea vă asigură obţinerea unei mase musculare de calitate.

Aceste proteine sunt folosite de campioni la culturism si fitness, avand formule cremoase, consistente si gusturi delicioase.

Va recomandam, de asemenea, si cele mai recente formule de proteina: HYDRO BEEF, ISO PURE, HYDROWHEY si MATRIX 5.

 


Vizualizare ca List Grid

2 Produse

per pagina

MAX PROTEIN

45,00 LEI

MAX PROTEIN este un concentrat proteic foarte complet din 2 surse diferite de proteina (concentrat proteic din zer  WPC si izolat proteic din soia) cu absorbtie lenta-rapida, destinata persoanelor cu un stil de viata activ si sportivilor.

Premium Milk & Egg

115,00 LEI

PREMIUM MILK & EGG este o sursa de proteina completa, foarte nutritiva pe baza de albus de ou si lapte, avand o asimilare lenta-rapida, recomadata sportivilor si persoanelor active, atat dupa antrenament cat si inainte de culcare.

Vizualizare ca List Grid

2 Produse

per pagina