+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

Proteine

Proteine

Suplimentele pe baza de proteine, contribuie la creșterea și menținerea masei musculare si la menținerea sănătății sistemului osos (afirmații dovedite științific și autorizate de catre Autoritatea Europeana a Siguranței Alimentelor).

Natural Plus vă pune la dispoziție o gamă largă de surse superioare de proteine din U.E si USA, atat proteine singulare, cat si amestecuri din mai multe proteine. Puteți alege dintre proteine cu absorbție lentă (Premium Milk & Egg), proteine cu absorbție rapidă, precum proteina concentrat din zer, proteina izolat din zer, proteina hidrolizata din zer (Whey Pro, HydroWhey, Iso Pure, Hydro Beef) sau Mega Proteine (Matrix 5, K-Mass, Max Pro). Toate acestea vă asigură obţinerea unei mase musculare de calitate.

Aceste proteine sunt folosite de campioni la culturism si fitness, avand formule cremoase, consistente si gusturi delicioase.

Va recomandam, de asemenea, si cele mai recente formule de proteina: HYDRO BEEF, ISO PURE, HYDROWHEY si MATRIX 5.

 


Vizualizare ca List Grid

1 Produs

per pagina

Premium Whey Pro

38,00 LEI

PREMIUM WHEY PROTEIN este recomandata pentru completarea dietei  zilnice cu proteina, destinata pentru persoane active, sportivi profesionisti si amatori.

Vizualizare ca List Grid

1 Produs

per pagina