+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

Proteine

Proteine

Suplimentele pe baza de proteine, contribuie la creșterea și menținerea masei musculare si la menținerea sănătății sistemului osos (afirmații dovedite științific și autorizate de catre Autoritatea Europeana a Siguranței Alimentelor).

Natural Plus vă pune la dispoziție o gamă largă de surse superioare de proteine din U.E si USA, atat proteine singulare, cat si amestecuri din mai multe proteine. Puteți alege dintre proteine cu absorbție lentă (Premium Milk & Egg), proteine cu absorbție rapidă, precum proteina concentrat din zer, proteina izolat din zer, proteina hidrolizata din zer (Whey Pro, HydroWhey, Iso Pure, Hydro Beef) sau Mega Proteine (Matrix 5, K-Mass, Max Pro). Toate acestea vă asigură obţinerea unei mase musculare de calitate.

Aceste proteine sunt folosite de campioni la culturism si fitness, avand formule cremoase, consistente si gusturi delicioase.

Va recomandam, de asemenea, si cele mai recente formule de proteina: HYDRO BEEF, ISO PURE, HYDROWHEY si MATRIX 5.

 


Vizualizare ca List Grid

8 Produse

per pagina

HYDRO BEEF

215,00 LEI

HYDRO BEEF este o proteina concentrata din peptide din hidrolizat de vita, pura, avand un grad ridicat de absorbtie si digestie.

ISO PURE PROTEIN

75,00 LEI

ISO PURE, proteina izolata premium, este obtinuta din izolatul din proteina din zer WPI, prin procesul Cross Filtration, ce poate fi inclusa intr-un plan de dieta si antrenament pentru orice persoana active si sportive.

K-MASS

125,00 LEI

K-MASS combina 3 tipuri diferite de proteina (concentrat proteic din zer WPC, concentrat proteic din lapte MPC, proteina din albus de ou), cu grade diferite de absorbtie lenta si rapida, asigurand o balanta nutritiva complexa pentru persoane active si sportive, necesara pentru energie  si forta.

MATRIX 5

72,00 LEI

MATRIX 5 este  un complex din 5 tipuri de proteina (izolat proteic din zer WPI, hidrolizat din zer, concentrat proteic din zer WPC, concentrat proteic din lapte MPC, proteina din albus de ou).

MAX PROTEIN

85,00 LEI

MAX PROTEIN este un concentrat proteic foarte complet din 2 surse diferite de proteina (concentrat proteic din zer  WPC si izolat proteic din soia) cu absorbtie lenta-rapida, destinata persoanelor cu un stil de viata activ si sportivilor.

PREMIUM HYDROWHEY

110,00 LEI

PREMIUM HYDROWHEY proteina hidrolizata din zer WPH, predigerata cu enzimele active, fiind conceput pentru persoane active, sportivi profesionisti si amatori

Premium Milk & Egg

115,00 LEI

PREMIUM MILK & EGG este o sursa de proteina completa, foarte nutritiva pe baza de albus de ou si lapte, avand o asimilare lenta-rapida, recomadata sportivilor si persoanelor active, atat dupa antrenament cat si inainte de culcare.

Premium Whey Pro

45,00 LEI

PREMIUM WHEY PROTEIN este recomandata pentru completarea dietei  zilnice cu proteina, destinata pentru persoane active, sportivi profesionisti si amatori.

Vizualizare ca List Grid

8 Produse

per pagina