top of page
  • admin

Mituri despre arderea grasimilor!

Daca urmaresti folclorul arderii grasimilor, foarte posibil te vei descoperi in postura de a cizela un plan elaborat, incluzind ore de genoflexiuni, suplimente dietetice si mese alcatuite din nimic altceva decit tulpini de telina. Miturile care “roiesc” în jurul arderii grasimilor au ramas aceleasi înca de la începutul miscarii fitness. Desfiintarea acestor mituri si aflarea adevarului despre arderea grasimilor reprezinta solutia pentru obtinerea unor avantaje maxime de pe urma timpului si efortului depus la sala. Separati realitatea de fictiune si va veti afla pe drumul cel bun în dezvoltarea unui fizic care nu trece neobservat. Conceptiile gresite despre metabolism sunt atit de larg raspindite, ca urmindu-le ajungi la multa munca, cu foarte putine rezultate. Una dintre cele mai mari neintelegeri si unul dintre “miturile”din domeniul exercitiilor si pierderii grasimilor a fost intalnita in domeniul arderii grasimilor.



Regimul alimentar arde grasimile. Unul din lucrurile cele mai contraindicate pentru arderea grasimii corporale este regimul alimentar. ati citit corect: regimul alimentar este contraindicat. O modificare care apare atunci când tineti regim este reducerea dramatica si sustinuta a ritmului metabolic. Aceasta înseamna ca posibilitatea corpului de a arde grasimi se reduce. Mai înseamna si ca puteti acumula mai multa grasime drept consecinta directa a programului alimentar. În schimb, mâncati în asa fel încât sa deveniti supli. Frecventa meselor si calitatea alimentelor sunt esentiale pentru persoanele care doresc sa elimine grasimea din corp. Un numar de 5-6 mese zilnice mentine un ritm metabolic ridicat si va ajuta sa va pastrati masa musculara importanta. Dar înainte de a lua masa la localul Pizza Hut, lasati-ma sa va explic modul în care puteti slabi.

Fiecare masa trebuie sa respecte notiunile alimentare de baza – putine grasimi, mese echilibrate, fara mâncare proasta si, mai presus de toate, moderatie. Urmatoarele informatii trebuie sa serveasca drept linii esentiale pentru un plan alimentar sanatos: Surse slabe de proteine (albusuri, piept de pui, peste, carne rosie slaba), carbohidrati complecsi (orez, cartofi, mâncare de ovaz, pâine integrala), multe legume si foarte putine grasimi. Ca o regula generala, împartiti farfuria în trei: carbohidrati, proteine din surse slabe si legume. Retineti, nici un plan alimentar nu este ideal