Arderea Grasimii ! Tot ceea ce ai nevoie sa stii!
Actualizată în: 17 feb. 2022
Partea 2.
Enzime de celule adipoase, și hormoni pentru pierderea de grăsime
Pierderea de grăsime este, de asemenea, sub controlul receptorilor și enzimelor de pe și în celula de grăsime. Întrucât stocarea grăsimii are loc în condiții de alimentare, expunere la zahărul din sânge ridicat, insulină și într-o stare de repaus, defalcarea și eliberarea de grăsimi stocate din celula grasă are loc în starea „fara mancare „ în stare hipoglicemică (zahăr din sânge scăzut), sub influența hormonilor de contra-reglementare la insulină și în timpul activității sau stresului.Deoarece celula de grăsime trebuie să descompună trigliceridele stocate înainte de a transfera acidul gras și glicerolul în sânge, există o serie de enzime implicate.
5. Cu toate acestea, semnalele pentru acest proces ajung prin circulație, interacționând cu receptorii specifici. În timp ce stocarea grăsimilor răspunde la insulină, există o serie de hormoni care se opun acțiunilor de insulină: Glucagon, cortizol, epinefrină și adrenalină, peptide natriuretice și hormon de creștere. Când concentrațiile de glucoză devin periculos de scăzute (creierul este foarte dependent de glucoză), acești hormoni de protecție sunt trimiși să scape de energia pentru a hrăni creierul. Cele mai multe alte țesuturi pot folosi acizi grași pentru energie, de fapt, unele