DESPRE NOI

Din 1994 NATURAL PLUS este un nume cunoscut In industria suplimentelor nutritive, atat ca importator, cat si ca producator.

​Calitatea produselor este asigurata de conditiiIe excelente de productie si depozitare, care se desfasoara intr-o haIa de 5000 mp, avand implementat standardul ISO 22000:2005 cu privire la managementul sigurantei alimentare precum si HACCP si GMP.

 Gainere de calitate, proteine, aminoacizi, creatine, arzatoare de grasimi,vitamine si minerale, toate asigura o nutritie complexa, ce sustin performanta, dezvoltarea si mentinerea masei musculare,forta rezistenta, ofera energie si asigura un stil de viata sanatos, adresandu-se culturistilor, atletilor si persoanelor active.

 Natural Plus a aratat de-a lungul anilor o transparenta totala catre consumatori, asigurand garantia 100% asupra produselor.

 Clientii sunt prioritari pentru noi, de aceea va punem la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie, oferindu-va intregul suport.

Puteti suna cu incredere la CallCenter Natural Plus: 0744-696-280, intre orele 08-20!

 Fii Puternic...Fii Natural, Be Strong...Be Natural, aceasta este deviza noastra!

INOVATIE PROFESIONALISM

Incepand cu 2018, managementul firmei Natural Plus s-a schimbat 

fiind asigurat acum de persoane tinere, implicate direct in sportul profesionist,in antrenamente si nutritie sportiva.Aceasta implicare a dus la o cunoastere mai buna a necesitatilor nutritive ale sportivilor 

aparand astfel subbrandul FUSION1 , care datorita compozitiei produselor , este foarte potrivit in Sport in general ( fotbal, handbal,voley,basket,box,lupte,fitness,culturism, etc ) si de asemenea pentru persoane active.Brandul FUSION1 este in continua dezvoltare ,noi produse sunt programate sa apara pe piata.