+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

Masă musculară - gainere

Masă musculară - gainere

Suplimentele pentru creșterea masei musculare, cunoscute  frecvent ca si suplimente culturism sunt realizate pe baza unui raport optim între cantitatea de proteină si carbohidrați , astfel  încăt să se obțina o creștere  a masei musculare și a greutății corpului, printr-un aport crescut de calorii  la dieta specifică de creștere in masa musculara, alaturi de antrenamente specifice.

Aceste suplimente sunt destinate sportivilor și persoanelor active care efectuează antrenamente specifice, de creșterea masei musculare și a forței.

Natural Plus vă oferă suplimente pentru creșterea masei musculare, Masiv Mass si Rapid Mass, de tip gainer, suplimente care au trecut testul timpului, devenind clasice pe piața suplimentelor din Romania!

De asemenea, noile suplimente pentru cresterea masei musculare: Beef Mass si Mass Gainer Pro din gama FUSION 1, vor fi cu siguranta in topul preferintelor dvs !

Vizualizare ca List Grid

1 Produs

per pagina

MASS GAINER PRO

145,00 LEI

MASS GAINER PRO face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pudră, recomandat culturiștilor și atleților, asigurând nutrienți de calitate.

Vizualizare ca List Grid

1 Produs

per pagina