+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

Carbohidraţi

Carbohidraţii sunt principala sursă de energie a corpului tău şi joacă un rol esenţial în digestie. Multe persoane se confruntă cu obezitatea datorită nivelului ridicat de carbohidraţi din alimentaţia lor, care fortează corpul să elibereze cantitaţi mari de insulină, ce favorizeaza depunerea de ţesut adipos.

Dacă iţi doreşti un fizic demn de admirat trebuie să ai grijă la carbohidraţi, ei sunt factorul decisiv în obţinerea siluetei mult visate, în definirea masei musculare, dar, mai ales al sănătăţii tale.

O dietă bogată în carbohidraţi este recomandată sportivilor din sfera sporturilor cu consum mare de energie, cu o intensitate ridicată, pentru refacerea depozitelor de energie dupa un antrenament.

Natural Plus vă recomandă suplimentele nutritive Carbo Plus si  Dextroza, necesare refacerii după antrenamente, cand organismul intră într-o stare de catabolism (atunci cand organismul începe să-şi consume din celulele musculare).

Vizualizare ca List Grid

2 Produse

per pagina

CARBO PLUS 2 kg

45,00 LEI

CARBO PLUS face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pulbere, fiind o matrice complexa de carbohidraţi de o calitate excelentă

DEXTROSE 2 kg

40,00 LEI

DEXTROSE este o formula excelenta de carbohidrati simpli, pe baza de dextroză monohidrată.

Vizualizare ca List Grid

2 Produse

per pagina