+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

Realizarile lunare: March 2019

Postul inainte de Antrenament!

Stiai ca postul inainte de antrenament accelereaza arderea grasimilor?

Carbohidratii reprezinta principalul combustibil pentru antrenamente, peste 65 % din maximul de efort. Majoritatea atletilor care practica sporturi de mare intensitate, consuma multi carbohidrati, cu o zi inainte de competitie, dar si ca parte integranta a nutritiei inainte de joc.

Este oare aceasta o strategie buna pentru cei care doresc sa slabeasca?

Cercetatorii de la Universitatea Bath , condusi de Dylan Thompson si Yung-Chih Chen, au constatat ca in urma unui post de 12 ore inainte de efectuarea unei plimbari de o ora a dus la o mobilizare mai mare a grăsimilor È™i o creÈ™tere a activitatii genelor in celulele grase, comparativ cu administrarea unei mese cu 2 ore inainte de antrenament.

Nutritia preantrenament inhiba adaptarea pe termen lung a grasimilor la exercitiile fizice.Antrenamentele efectuate dimineata, inainte de micul dejun, reprezinta o strategie excelenta pentru un management eficient al greutatii.

(American Journal of Physiology Endocrinology Metabolism, publicat in 14 Martie, 2017

 


                       

De ce ai alege Citrulina Malat 2:1?

Citrulline Malate si-a castigat o reputație solida in a fi un puternic ingredient ce lupta impotriva oboselii, fiind astfel considerat crucial inainte de antrenament.

Format în organism în timpul ciclului de uree în mod special pentru a elimina deÈ™eurile azotate (deÈ™euri metabolice ce conÈ›in azot), acceleratorul citrulina, actioneaza pe o scara mai larga, aducat mai multe beneficii, nu numai creÈ™terea rezistenÈ›ei la efort, mai ales atunci când este combinată cu acidul malic, ceea ce îi conferă, totodata o mai mare stabilitate È™i biodisponibilitate.

Alfa-Aminoacidul Neesential Citrulina Malat este produs atunci cand aminoacidul Ornitina se combina cu Carbamoil Fosfat (o integrala metabolita la deseul de nitrogen).


În plus față de cresterea performanÈ›ei musculare,  Citrulin Malat, creste producÈ›ia  oxidului nitric intracelular (NO) pentru a spori vasodilataÈ›ia È™i fluxul sanguin către muÈ™chii care lucreaza (producând astfel pompa musculară mult râvnita);

 

  • Stimuleaza cresterea hormonului de crestere
  • Optimizeaza utilizarea BCAA in timpul antrenamentelor
  • Creste proteina musculara si sinteza creatinei
  • Imbunatateste recuperarea

Având în vedere numeroasele avantaje asupra cresterii performanÈ›ei, Citrulina Malat a devenit un accelerator al performantei, pre-antrenament pentru toÈ›i sportivii, în special cei care desfasoare antrenamente cu greutati . De fapt, Citrulline Malate 2: 1 s-a dovedit a fi atât de eficient încât a devenit esenÈ›iala, alături de ingrediente precum Agmatina È™i Beta-Alanina, drept cele mai bune formule de Pre-Workout.

Continuati sa cititi, cum acest ingredient  puternic, foarte cercetat, va sustine cele mai intense antrenamente.

De fapt, majoritatea cercetărilor privind îmbunătățirea si cresterea performanÈ›ei au fost efectuate pe Citrulina Malat, nu doar pe Citrullina. Împreună cu Malatul, Citrulina si-a îmbunătățit stabilitatea ca si moleculă, iar Malatul, s-a dovedit conform cercetarilor, ca are un rol special în producÈ›ia Oxidului Nitric. Malatul joacă un rol cheie în ciclul TCA (sau acidul triciclic) (cunoscut È™i sub numele de ciclul Krebs), ce produce energie în organism.

DeÈ™i este adevărat că Citrulline este adevăratul motor al celor două È™i că malatul este mai răspândit în organism, Citrulline Malate 2: 1 oferă ce este mai bun din ambele, stabilitate È™i eficacitate.

Creste intensitatea

Dintre toate beneficiile sale pentru îmbunătățirea performanÈ›ei, Citrulina Malat este probabil cel mai bine cunoscut pentru aportul sau in combaterea oboselii.

AÈ™a cum am menÈ›ionat, citrulina este produsă în timpul ciclului ureei în care deÈ™eurile azotate sunt excretate din organism. În timpul acestui proces, citrulina, atunci când este produsă în mod natural, aspiră È™i accelerează eliminarea excesului de deÈ™euri metabolice. Citrulina suplimentează ciclul de uree. Amoniacul (compus din trei molecule de azot) este astfel eliminat din muÈ™chii,  într-o rată mult mai rapidă, înainte de a produce instalarea oboselii musculare.

CITRULINA MALAT ESTE UN AACCELERATOR AL PERFORMANTEI PENTRU ATLETI , IN SPECIAL PENTRU CEI CE SE ANTRENEAZA CU GREUTATI

 

Prin accelerarea eliminarii amoniacului din sange, Citrulina  ajută la amânarea scăderii inevitabile a pH-ului muscular, ce însoÈ›eÈ™te intensitatea continuă a antrenamentului. Când pH-ul sanguin scade, È›esutul muscular devine mai acid, oboseala se instaleaza rapid, iar muÈ™chii obosesc.


În plus, s-a arătat că Citrulina Malat creÈ™te productivitatea oxidării ATP (adenozină trifosfat) cu până la 34% È™i, prin urmare, este deosebit de eficientă atunci când ne antrenam. Sursa primară de combustibil pentru glicoliza anaerobă, ATP dictează, în cele din urmă, cat de mult  ne putem antrena. Când ATP-ul creste, datorita suplimentarii cu citrulină, acesta este mult  mai eficient sintetizat pentru a oferi un avantaj decisiv în cresterea rezistenÈ›ei musculare.

Un studiu a evidentiat eficienta Citrulinei Malat demonstrand ca

 

Un studiu a evidenÈ›iat eficacitatea Citrulinei Malat prin demonstrarea creÈ™teri unei repetari cu 53% È™i a unui răspuns de 100% la ultimul set, printre subiecÈ›ii testati cu Citrulina Malat. În acest studiu s-a demonstrat că Citrulina Malat a negat oboseala indusă de antrenament, semnalizant sfârÈ™itul unui set solicitant. Într-un studiu efectuat în È™ase săli de gimnastică în care s-au evaluat câÈ›iva parametri de performanță in masa musculară, un grup de atleÈ›i bărbaÈ›i au primit 8 g Citrulina Malat înainte de a se incepe testele la exercitiile pentru presa la banca de antrenament. Un alt grup a primit un placebo.

CITRULINA MALAT AJUTA LA AMANAREA SCADERII PH-ULUI MUSCULAR DATORAT INTENSITATII ANTRENAMENTELOR


Fiecare grup a fost evaluat pe repetiÈ›ii finalizate la presa la banca la 80% din 1RM (1 repetitie efectuata la intensitate maxima) înainte de a fi oprita din cauza epuizării. SubiecÈ›ii care au administrat Citrulina Malt au efectuat cu 19% mai multe repetări, comparativ cu grupul placebo È™i cu 53% mai mult la ultimul set. Oboseala musculara a fost semnificativ redusa in grupul celor care au administrat Citrulina, demonstrand ceea ce cei care desfasoara antrenamente stiau deja si anume ca Citrulina Malat te ajuta ca tu sa te antrenezi intens, pentru mult timp.

S-a concluzionat că mai multă ATP produsă anaerob a fost pusă la dispoziÈ›ie prin aportul Citrulinei Malat, care la rândul său a permis o îmbunătățire semnificativă a proceselor oxidative vitale pentru cresterea performanÈ›elor antrenamentului.


Într-un studiu similar, realizat din două părÈ›i, s-au inregistrat rezultate foarte asemanatoare celor înregistrate în rândul unui grup de barbati ce desfasoara antrenamente de resistenta . Fiecare dintre acestia au performat exerciÈ›ii de rezistență pentru partea superioară È™i inferioară a corpului la 60% din 1RM. Rezultatele au arătat că administrarea Citrulinei Malat a avut o creÈ™tere semnificativă asupra repetărilor efectuate pentru fiecare exerciÈ›iu.