top of page

DESPRENOI

DESPRE NOI

 

Din 1994 NATURAL PLUS este un nume cunoscut In industria suplimentelor nutritive, atat ca importator, cat si ca producator.

Calitatea produselor este asigurata de conditiiIe excelente de productie si depozitare, care se desfasoara intr-o haIa de 5000 mp, avand implementat standardul ISO 22000:2005 cu privire la managementul sigurantei alimentare precum si HACCP si GMP.

 

Gainere de calitate, proteine, aminoacizi, creatine, arzatoare de grasimi,vitamine si minerale, toate asigura o nutritie complexa, ce sustin performanta, dezvoltarea si mentinerea masei musculare,forta rezistenta, ofera energie si asigura un stil de viata sanatos, adresandu-se culturistilor, atletilor si persoanelor active.

 

Natural Plus a aratat de-a lungul anilor o transparenta totala catre consumatori, asigurand garantia 100% asupra produselor.

 

Clientii sunt prioritari pentru noi, de aceea va punem la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie, oferindu-va intregul suport.

Puteti suna cu incredere la CallCenter Natural Plus: 0744-696-280, intre orele 08-20!

 

Fii Puternic...Fii Natural, Be Strong...Be Natural, aceasta este deviza noastra!

INOVATIE

PROFESIONALISM

     Incepand cu 2018,managementul firmei Natural Plus s-a schimbat 

fiind asigurat acum de persoane tinere, implicate direct in sportul profesionist,in antrenamente si nutritie sportiva.Aceasta implicare a dus la o cunoastere mai buna a necesitatilor nutritive ale sportivilor 

aparand astfel subbrandul FUSION1 , care datorita compozitiei produselor , este foarte potrivit in Sport in general ( fotbal, handbal,voley,basket,box,lupte,fitness,culturism, etc ) si de asemenea pentru persoane active.Brandul FUSION1 este in continua dezvoltare ,noi produse sunt programate sa apara pe piata.

bottom of page