Vitamine şi minerale

Vitaminele şi mineralele sunt componentele esenţiale pentru menţinerea stării de sănătate, pentru o viată activă , o stare de bine. Cea mai bună modalitate de a asimila cantitatea necesară de nutrienţi este de a avea o dieta echilibrată.

Natural Plus vă oferă surse naturale printr-un complex de  vitamine şi minerale  studiate clinic, pentru susţinerea sănătăţii întregului organism precum şi un amestec de substanţe active destinate suportului performanţelor fizice şi psihice pentru a avea cele mai bune rezultate: Antioxidants,Ginkgo Biloba, Ginseng, Vita-Min,Magneziu,Vitamina C , care susțin sistemul imunitar în timpul efortului fizic şi după antrenamente.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

5 produse

 1. GINKGO BILOBA

  GINKGO BILOBA

  45,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  GINKGO BILOBA

  CONCENTRARE.CIRCULAŢIE.ANTIOXIDANT.

 2. GINSENG 100 caps

  GINSENG 100 caps

  45,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  GINSENG-ul este un supliment alimentar, sub formă de capsule, cunoscut şi sub denumirea de Panax Ginseng.

 3. MAGNESIUM LIQUID SHOT 20X25 ML

  MAGNESIUM LIQUID SHOT 20X25 ML

  82,00 RON
  Reward Points Cadou 5 puncte
  Magnesium Liquid Shot este un supliment alimentar sub formă lichidă, shot de 25 ml, pe bază de magneziu.Fiecare porție de 25 ml conține doza optimă de magneziu de 375 mg.
 4. VITA-MIN 120 capsule

  VITA-MIN 120 capsule

  50,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  VITA-MIN este un supliment alimentar, sub formă de capsule, care conține vitamine și minerale esențiale și poate asigura necesarul zilnic recomandat.

 5. VITAMINA C

  VITAMINA C

  40,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte
  VITAMINA C 500 mg este un supliment alimentar conditionat sub forma de tablete, ce fortifica sistemul imunitar si creste capacitatea de aparare a organismului. VITAMINA C 500 mg este, de asemenea, un antioxidant puternic, ce actioneaza pentru a reduce stresul oxidativ. In caz de suprasolicitare fizica este recomandat sa cresteti aportul de Vitamina C 500 mg.
Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

5 produse