Vitamine şi minerale

Vitaminele şi mineralele sunt componentele esenţiale pentru menţinerea stării de sănătate, pentru o viată activă , o stare de bine. Cea mai bună modalitate de a asimila cantitatea necesară de nutrienţi este de a avea o dieta echilibrată.

Natural Plus vă oferă surse naturale printr-un complex de  vitamine şi minerale  studiate clinic, pentru susţinerea sănătăţii întregului organism precum şi un amestec de substanţe active destinate suportului performanţelor fizice şi psihice pentru a avea cele mai bune rezultate: Antioxidants,Ginkgo Biloba, Ginseng, Vita-Min,Magneziu,Vitamina C , care susțin sistemul imunitar în timpul efortului fizic şi după antrenamente.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

4 produse

 1. GINKGO BILOBA

  GINKGO BILOBA

  45,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  GINKGO BILOBA

  CONCENTRARE.CIRCULAŢIE.ANTIOXIDANT.

 2. GINSENG 100 caps

  GINSENG 100 caps

  45,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  GINSENG-ul este un supliment alimentar, sub formă de capsule, cunoscut şi sub denumirea de Panax Ginseng.

 3. VITA-MIN 120 capsule

  VITA-MIN 120 capsule

  50,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  VITA-MIN este un supliment alimentar, sub formă de capsule, care conține vitamine și minerale esențiale și poate asigura necesarul zilnic recomandat.

 4. VITAMINA C

  VITAMINA C

  40,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte
  VITAMINA C 500 mg este un supliment alimentar conditionat sub forma de tablete, ce fortifica sistemul imunitar si creste capacitatea de aparare a organismului. VITAMINA C 500 mg este, de asemenea, un antioxidant puternic, ce actioneaza pentru a reduce stresul oxidativ. In caz de suprasolicitare fizica este recomandat sa cresteti aportul de Vitamina C 500 mg.
Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

4 produse