Proteine

Suplimentele proteice denumite generic proteine, contribuie la creșterea și menținerea masei musculare ,la menținerea sănătății sistemului osos. Aceste afirmații au fost dovedite științific și autorizate de catre Autoritatea Europeana a Siguranței Alimentelor.

Natural Plus vă pune la dispoziție o gamă largă de surse superioare de proteine din EU si USA, care pot fi proteine singulare sau amestecuri de mai multe proteine. Puteți alege dintre proteine cu absorbție lentă (Premium Milk&Egg), proteine cu absorbție rapidă , proteina  concentrat din zer ,proteina izolat din zer, proteina hidrolizata din zer (Premium Whey Pro, Premium Hydro Whey, Iso Pure, Whey Pro) sau Mega Proteine  (Matrix 5, K-Mass, Max Pro). Toate acestea vă asigură obţinerea unei mase musculare de calitate.Aceste proteine sint folosite de campioni la culturism si fitness.

Concentraţia proteinelor este diferită. de la 85g proteina/100 g de produs. pentru PREMIUM WHEY PRO , păna la 94 g proteină/100 g de produs la PREMIUM HYDRO WHEY şi 96 g proteină/100 g de peodus  la Mega Proteina  MAX PROTEIN. Proteinele au un gust delicios şi se dizolva foarte uşor .

NATURAL PLUS va ofera o noua proteina MATRIX 5, reformulata, continand un amestec optim de: proteina concentrat din zer WPC, proteina hidrolizata din zer,  proteina izolat din zer WPI, proteina concentrata din lapte MPC si o proteina din albus de ou. MATRIX 5 este o proteina ideala, avand o actiune lenta si rapida.


Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

8 produse

 1. HYDRO BEEF

  HYDRO BEEF

  165,00 RON
  Reward Points Cadou 9 puncte

  HYDRO BEEF

  2 kg | TRIPLE CHOCOLATE

  • Peptide din hidrolizat de vita
  • 26,5 g de proteina hidrolizata/servire
  • Cantitate redusa de zahar si grasimi

  HYDRO BEEF este o sursa de peptide din hidrolizat de vita, foarte pura, ce se digera si se absoarbe foarte rapid.

 2. ISO PURE PROTEIN

  ISO PURE PROTEIN

  Preţ nou: 100,00 RON

  Preţ vechi: 125,00 RON

  Reward Points Cadou 5 puncte

  ISO PURE PROTEIN SURSĂ CALITATIVĂ DE IZOLAT PROTEIC DIN ZER WPI

  ATENŢIE !  Cuponul tău de reducere dacă deţii un cod de discount nu se aplica acestui produs, fiind deja disponibil la pret promotional!

  Iso Pure Protein este un supliment alimentar sub formă de izolat din proteină din zer WPI, obţinut prin procesul Cross Filtration, care permite extragerea din zer a celor mai bune fracţii de proteină pastrându-le totodată proprietăţile şi eliminarea aproape în totalitate a carbohidraţilor si grăsimi

 3. K-MASS

  K-MASS

  69,00 RON
  Reward Points Cadou 4 puncte

  MATRICE DE PROTEINE ŞI NUTRIENŢI PENTRU CREŞTEREA ŞI MENŢINEREA MASEI MUSCULARE

  K-MASS este un supliment alimentar special conceput pentru persoane active şi sportivi pentru a le oferi proteine de calitate superioară.

 4. MATRIX 5

  MATRIX 5

  72,00 RON
  Reward Points Cadou 4 puncte

  MATRICE X 5 PROTEINE !

  Concentrat proteic din zer, Concentrat proteic din lapte, Proteina din albus de ou, Izolat proteic din zer, Hidrolizat proteic din zer

 5. MAX PROTEIN

  MAX PROTEIN

  35,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  MAX PROTEIN

  FORMULĂ NOUĂ CU STEVIA | SUPER CONCENTRAT PROTEIC

  MAX PROTEIN este un concentrat proteic foarte complet din 2 surse diferite de proteina (concentrat proteic din zer  WPC si izolat proteic din soia) cu absorbtie lenta-rapida, destinata persoanelor cu un stil de viata activ si sportivilor.

 6. PREMIUM HYDROWHEY

  PREMIUM HYDROWHEY

  105,00 RON
  Reward Points Cadou 6 puncte

  PREMIUM HYDROWHEY - HIDROLIZAT PROTEIC DIN ZER

  SUPLIMENT ALIMENTAR PE BAZĂ DE HIDROLIZAT DIN ZER CU ABSORBŢIE RAPIDĂ.

  PREMIUM HYDROWHEY este un supliment alimentar, care conţine o proteină hidrolizată din zer de calitate superioară. Este conceput printr-o metodă enzimatică, proteina obtinută astfel fiind predigerată de enzimele active rezultănd fracţii de di şi tripeptide.
  Mai mult, PREMIUM HYDROWHEY este ultrafiltra,  folosind tehnologia membranei spirală, asigurând astfel calitatea deosebită a proteinei. Complexul de enzime digestive adaugat Pancreatin 4XNF, accelerează digestia.

 7. Premium Milk & Egg

  Premium Milk & Egg

  100,00 RON
  Reward Points Cadou 5 puncte

  SUPLIMENT ALIMENTAR DE CALITATE PREMIUM CARE CONŢINE NUMAI PROTEINE CU ACŢIUNE LENTĂ

  PREMIUM MILK & EGG este un supliment alimentar care combină 2 surse calitative de proteină ( proteina din albuş de ou şi concentrat proteic din lapte ) cu aminoacizii L-glutamină, L-taurină şi cu un complex de enzime digestive Pancreatina 4XNF pentru o mai bună asimilare, furnizând 28,20 g proteina la o porţie ( 35g ).

 8. Premium Whey Pro

  Premium Whey Pro

  90,00 RON
  Reward Points Cadou 5 puncte

  AJUTĂ LA CREŞTEREA ŞI MENŢINEREA MASEI MUSCULARE.
  Premium Whey Pro este un supliment alimentar sub formă de concentrat de proteină din zer WPC, prelucrat prin ultrafiltrare şi aglomerare, având o valoare biologică ridicată.
  Premium Whey Pro contribuie la creşterea şi menţinerea masei musculare şi de asemenea la menţinerea sănătătii sistemului osos.Este ideal pentru persoanele active şi atleţi, care desfaşoară antrenamente de durată lungă şi intensitate ridicată.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

8 produse