+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta
SKU
BEE-SUP-VIT
Disponibil: In stoc

PACHET MASA MUSCULARA SI ENERGIE

Special Price 212,00 LEI Regular Price 265,00 LEI

Numar de telefon: 0744-696-280

BEEF MASS 2,5 kg + SUPRA+CHARGE 510 g + VITA-MIN 120 capsule

Acest pachet se adreseaza sportivilor si persoanelor active, fiind recomandat pentru cresterea si dezvoltarea masei musculare!

Pachetul contine un PRE-WORK-OUT de calitate, SUPRA+CHARGEBEEF MASS , un gainer complex, pe bază de Peptide din Proteină Izolată din vită şi matrice de 3 x Carbohidraţi si VITA-MIN, complex de 18 vitamine si minerale esentiale.

  • detalii
  • Recenzii
  • LIVRARE IN 24 H
detalii

Pachet Masa Musculara si Energie

BEEF MASS 2,5 kg + SUPRA+CHARGE 510 g + VITA-MIN 120 capsule

Acest pachet se adreseaza sportivilor si persoanelor active, fiind recomandat pentru cresterea si dezvoltarea masei musculare!

Pachetul contine un PRE-WORK-OUT de calitate, SUPRA+CHARGE, BEEF MASS , un gainer complexpe bază de Peptide din Proteină Izolată din vită şi matrice de 3 x Carbohidraţi si VITA-MIN, complex de 18 vitamine si minerale esentiale.

BEEF MASS este un GAINER   innovator, pe bază de Peptide din Proteină Izolată din vită şi matrice de Carbohidraţi, de calitate, pentru dezvoltarea şi menţinerea masei musculare.

BEEF MASS este o excelentă sursă de aminoacizi, cu un spectru complet şi un gust deosebit. Formula BEEF MASS este o compozitie perfectă de nutrienti, ce asigură un nivel ridicat de energie, datorită matricei de carbohidraţi cu indice glicemic scăzut, avand un efect de eliberare treptată.

  • Gainer pe bază de Peptide din Proteină Izolată din vită
  • 3 x Carbo Matrix
  • Excelenta sursa de aminoacizi
  • Asigura un nivel ridicat de energie
  • Recomandat persoanelor active si atletilor
  • 80 g (2 masuri) = 15,4 g PROTEINA/60 g CARBO
  • Aroma delicioasa: triple chocolate

Administrare: Se amestecă 1 portie (1 masura =40 g) cu 200-250 ml de apă sau lapte degresat. Administrati 1-2 portii,  in zilele de antrenament., de preferat imediat dupa efectuarea exercitiilor. In zilele fara antrenament, utilizati 1-2 portii între mese. Această formulă este foarte concentrată si, datorită potentei sale, vă recomandăm să luati în considerare utilizarea a 1 portii (1 masură =40 g)  de 2-4 ori pe zi. 1 masura = 40 g si se afla in interiorul  ambalajului.

SUPRA+CHARGE este un supliment PRE-WORKOUT, conceput pentru a stimula organismul și pentru a maxima efectul de “pompare musculară”. Formula complexa SUPRA + CHARGE contine ingrediente puternice pentru sustinerea unui antrenament intens si de lunga durata, continand Beta Alanină, L-Arginină AKG, L-Citrulină Malat și alte ingrediente importante. Pe lângă cofeină, SUPRA+CHARGE asigură un premix puternic de vitamine și minerale, care sunt benefice pentru concentrare. SUPRA + CHARGE FUSION1 este cel mai bun supliment de tip pre - workout pentru cei care vor să depășească rutina antrenamentelor și să aibă un boost de energie. 

Administrare : Se dizolvă 2 măsuri = 17 g ( 1 porție = 2 măsuri rase ) cu 200 - 250 ml de apă rece înainte cu 30 - 40 minute de antrenament.

VITA-MIN este un supliment alimentar, sub formă de capsule, care conține vitamine și minerale esențiale și poate asigura necesarul zilnic recomandat. VITA-MIN contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și a metabolismului energetic normal. Fără această combinație de vitamine și minerale progresul tău în sala de sport va fi mai lent, prin urmare nu uita să îi oferi organismului suportul necesar. Mineralele sunt esențiale pentru contracția musculară.

Administrare: 1 porție pe zi;1 porție = 3 capsule.Recenzii
Scrieti o Recenzie
Doar utilizatorii inregistrati pot scrie recenzii. Conectati-va sau creati un cont
LIVRARE IN 24 H

Comenzile de suplimente trimise de dvs. sunt preluate online, telefonic, fax, etc și transmise departamentului de livrări. Apoi are loc prelucrarea acestor comenzi, întocmirea documentelor de expediție și predarea lor firmelor de curierat rapid. Acest proces durează maxim 24 de ore.

Pentru livrarea comenzilor folosim firmele de curierat rapid Urgent Curier și Nemo Curier Expres.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 100 lei.

Transportul costa 15 lei pentru comenzi mai mici de 100 lei.