Masă musculară - gainere

Suplimentele pentru creșterea masei musculare, cunoscute  frecvent ca si suplimente culturism sunt realizate pe baza unui raport optim între cantitatea de proteină si carbohidrați , astfel  încăt să se obțina o creștere  a masei musculare și a greutății corpului, printr-un aport crescut de calorii  la dieta specifică de creștere masa musculara în combinație cu antrenamente specifice.

Aceste suplimente sunt destinate sportivilor și persoanelor active care efectuează antrenamente specifice, de creșterea masei musculare și a forței.

Natural Plus vă oferă suplimente pentru creșterea masei musculare, Masiv Mass si Rapid Mass, de tip gainer, suplimente care au trecut testul timpului, devenind clasice pe piața suplimentelor din Romania!

De asemenea noul supliment pentru cresterea masei musculare  Mass Gainer Pro din gama FUSION1 , va fi cu siguranta in topul preferintelor dvs !

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

4 produse

 1. BEEF MASS

  BEEF MASS

  105,00 RON
  Reward Points Cadou 6 puncte

  BEEF MASS

  2.5 kg | TRIPLE CHOCOLATE

  • Gainer pe bază de Peptide din Proteină Izolată din vită
  • 3 x Carbo Matrix
  • Excelenta sursa de aminoacizi
  • Asigura un nivel ridicat de energie
  • Recomandat persoanelor active si atletilor
  • 80 g (2 masuri) = 15,4 g PROTEINA/60 g CARBO

  BEEF MASS este un GAINER   innovator, pe bază de Peptide din Proteină Izolată din vită şi matrice de Carbohidraţi, de calitate, pentru dezvoltarea şi menţinerea masei musculare. 

 2. MASIV MASS

  MASIV MASS

  32,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  SUPLIMENT ALIMENTAR EFICIENT,DE TIP GAINER PENTRU CREŞTEREA ŞI MENŢINEREA MASEI MUSCULARE.
  Masiv Mass este un supliment complet şi echilibrat în substanţe alimentare care pe lângă o dietă corespunzătoare asigură corpul cu toate ingredientele necesare creşterii rapide a masei musculare, bineînţeles impreună cu un antrenament corespunzător.

 3. MASS GAINER PRO 2,5 kg

  MASS GAINER PRO 2,5 kg

  120,00 RON
  Reward Points Cadou 6 puncte

  MASS GAINER PRO face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pudră, recomandat culturiștilor și atleților, asigurând nutrienți de calitate.

 4. RAPID MASS

  RAPID MASS

  37,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  SUPLIMENT CLASIC DE TIP GAINER, FOARTE EFICIENT PENTRU CREŞTEREA MASEI MUSCULARE, FORŢEI SI REZISTENŢEI.
  Rapid Mass a fost formulat pentru persoane active, cu nevoi energetice ridicate în activitaţile pe care le desfasoară. Amestecul optim de carbohidraţi, proteine, vitamine, minerale şi aminoacizi din Rapid Mass asigură creşterea masei musculare , oferind nutrienţi de înaltă calitate.
  Cele 4,5 g / porţie de creatină monohidrată, asigură creşterea performanţei fizice în eforturi succesive în timpul exerciţiilor fizice de scurtă durată şi de mare intensitate.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

4 produse