+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

GLUTAMINĂ

Glutamină este un aminoacid, care se găsește din abundență în corpul omenesc, în țesutul muscular, plasmă, și în aproape orice aliment de origine animală (carne, produse lactate și ouă).

Glutamină ajută la reglarea sintezei proteinelor, metabolismul aminoacizilor BCAA, funcția imunitară, transportul apei în organism și multe altele. Aceste funcții ale aminoacidului glutamină pot duce la creșterea masei musculare, reducerea grasimii corporale, creșterea forței, la sportivi și persoane active, care efectuează antrenamente de lungă durată, și mare intensitate.

Natural Plus vă pune la dispoziție, glutamină sub formă de: pudră, Glutamină Pudră, pudră efervescentă - Glutamină Efervescent și tablete Glutamină Tablete.

Variante disponibile:

    EFERVESCENTA   |     PUDRĂ

Vizualizare ca List Grid

2 Produse

per pagina

GLUTAMINĂ pudră 300 g

40,00 LEI

GLUTAMINĂ. MICRONIZED POWDER

GLUTAMINĂ este un supliment alimentar, sub formă de pulbere si  face parte din categoria de aminoacizi ’’inteligenţi’’ şi poate funcţiona ca o sursă de energie în timpul antrenamentelor de lungă durată şi intensitate ridicată ajutând la creşterea şi menţinerea masei musculare.

GLUTAMINĂ EFERVESCENTĂ

40,00 LEI

GLUTAMINA EFERVESCENTA furnizeaza organismului 5000 mg, aminoacid L-Glutamina, sub forma de pulbere efervescenta instant.

Vizualizare ca List Grid

2 Produse

per pagina