GLUTAMINĂ

Glutamină este un aminoacid, care se găsește din abundență în corpul omenesc, în țesutul muscular, plasmă, și în aproape orice aliment de origine animală (carne, produse lactate și ouă).

Glutamină ajută la reglarea sintezei proteinelor, metabolismul aminoacizilor BCAA, funcția imunitară, transportul apei în organism și multe altele. Aceste funcții ale aminoacidului glutamină pot duce la creșterea masei musculare, reducerea grasimii corporale, creșterea forței, la sportivi și persoane active, care efectuează antrenamente de lungă durată, și mare intensitate.

Natural Plus vă pune la dispoziție, glutamină sub formă de: pudră, Glutamină Pudră, pudră efervescentă - Glutamină Efervescent și tablete Glutamină Tablete.

Variante disponibile:

TABLETE     |     EFERVESCENT     |     PUDRĂ

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

2 produse

 1. Glutamine powder

  GLUTAMINĂ pudră 300 g

  40,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  GLUTAMINĂ. MICRONIZED POWDER

  GLUTAMINĂ este un supliment alimentar, sub formă de pulbere si  face parte din categoria de aminoacizi ’’inteligenţi’’ şi poate funcţiona ca o sursă de energie în timpul antrenamentelor de lungă durată şi intensitate ridicată ajutând la creşterea şi menţinerea masei musculare.

 2. Glutamine efervescente

  GLUTAMINĂ EFFERVESCENTĂ

  40,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  GLUTAMINĂ EFFERVESCENT

  GLUTAMINĂ EFERVESCENTĂ  5000 mg este un supliment alimentar condiţionat sub formă de pulbere efervescentă. Sistemul efervescent al suplimentului glutamină permite o absorbţie şi o asimilare de 99%, initializând foarte rapid crearea mediului anabolic definitoriu creşterii in masă musculară.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

2 produse