+0744-696-280
Sunati-ne! | Luni-Vineri | 08.00 a.m-20.00 p.m
Livrare Gratuita
Calitate Premium
Peste 20 de ani Experienta

Fusion1

Acum si in Romania !

Fusion 1 cel mai nou brand de suplimente nutritive profesionale !

Suplimentele nutritive FUSION 1 au fost formulate si realizate din nevoia aparitiei unor suplimente nutritive de calitate superioara, destinate pietei romanesti..Suplimentele nutritive FUSION 1,au fost formulate si dezvoltate de laboratoare prestigioase din Germania , productia lor fiind facuta la standarde ridicate in Germania si  Romania, toate acestea pentru a asigura superioritatea fata de produsele autohtone

Suplimentele nutritive FUSION1 asigura toate conditiile pentru o nutritie sportiva complexa.

Pentru crestere masa musculara ,avem gainerul complex MassGainer Pro ,pentru pre-workout ,TURBO+CHARGE  este o bautura izotonica ,energizanta si foarte buna pentru hidratare.Foarte bun pentru recuperare si rezistenta este RE+CHARGE.Aminoacizii esentiali sunt prezenti in AMINO FUSION liquid shot, aminoacizi din proteina hydrolizat de vita ,iar VITA-MIN asigura un complex ultrapotent de 18 vitamine,minerale.De asemenea MAGNESIUM liquid shot asigura o recuperare foarte buna.

                                             CATALOG ON LINE SUPLIMENTE NUTRITIVE FUSION 1


 


Vizualizare ca List Grid

Produse 1-10 of 17

Pagina
per pagina

AMINO FUSION LIQUID SHOT 20x25 ml

82,00 LEI

AMINO FUSION Liquid Shot - 25 ml, este un mix de 20 aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, pentru o mai buna asimilare, recomandat atleţilor  pentru o recuperare rapidă după efort şi pentru menţinerea masei musculare.

  • 20 DE AMINOACIZI ÎNTR-UN SINGUR SHOT 25 ML
  • SPECTRU COMPLET DE AMINOACIZI
  • RECUPERARE RAPIDĂ DUPĂ EFFORT
  • MENŢINE MASA MUSCULARĂ

AMINO FUSION SHOT 25 ML

5,00 LEI

AMINO FUSION Liquid Shot-25 ml este un mix de 20 aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, pentru o mai buna asimilare, recomandat atleţilor pentru o recuperare rapidă după efort şi pentru menţinerea masei musculare.

BEEF AMINOS 250 tablete

84,00 LEI

Beef Aminos  este obținut din proteină hidrolizată din carne de vită de cea mai bună calitate având rolul de a stimula procesele anabolice din corp și de a preveni distrugerea țesutului muscular în timpul antrenamentelor intense și de lungă durată.

BEEF MASS

125,00 LEI

Formula BEEF MASS este o compozitie perfectă de nutrienti, ce asigură un nivel ridicat de energie, datorită matricei de carbohidraţi cu indice glicemic scăzut, avand un efect de eliberare treptată.

HYDRO BEEF

175,00 LEI

HYDRO BEEF este o proteina concentrata din peptide din hidrolizat de vita, pura, avand un grad ridicat de absorbtie si digestie.

MAGNESIUM LIQUID SHOT 20X25 ML

82,00 LEI

Magnesium Liquid Shot este un supliment alimentar sub formă lichidă, shot de 25 ml, pe bază de magneziu.

doza optima de magneziu-375 mg intr-un singur shot |  1 cutie contine 20 shot-uri  x 25 ml 

MASS GAINER PRO

120,00 LEI

MASS GAINER PRO face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pudră, recomandat culturiștilor și atleților, asigurând nutrienți de calitate.

NOU
REDUCERE
50%
Vizualizare rapida MASS GAINER PRO PLICURI

MASS GAINER PRO PLICURI

Special Price 1,50 LEI Regular Price 3,00 LEI

MASS GAINER PRO PLICURI 

Supliment alimentar eficient, de tip gainer pentru cresterea si mentinerea masei musculare.

MASS GAINER PRO PLICURI  face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pudră, recomandat culturiștilor și atleților, asigurând nutrienți de calitate.

 RE+CHARGE 1 kg, aroma lamaie

60,00 LEI

RE+CHARGE prin continutul bogat de carbohidrati, matrice 3XCARBO (maltodextrina, dextroza ,waxymaize), electroliti (sodiu, potasiu, calciu si magneziu) ajuta la mentinerea rezistentei la efort in timpul exercitiilor fizice prelungite si creste absorbtia de apa in timpul exercitiilor fizice.

RE+CHARGE 1 kg, aroma portocale

60,00 LEI

RE+CHARGE prin continutul bogat de carbohidrati, matrice 3XCARBO (maltodextrina, dextroza ,waxymaize), electroliti (sodiu, potasiu, calciu si magneziu) ajuta la mentinerea rezistentei la efort in timpul exercitiilor fizice prelungite si creste absorbtia de apa in timpul exercitiilor fizice.

Vizualizare ca List Grid

Produse 1-10 of 17

Pagina
per pagina