Aminoacizi

Va oferim: aminoacizi lichizi, arginina efervescenta, glutamina efervescenta, glutamina tablete, bcaa.

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • Amino Lichid
  AMINO LICHID este un supliment alimentar, pe baza de amestec de aminoacizi lichizi, ce livreaza organismului un arsenal complet de aminoacizi esentiali si neesentiali, inclusiv lantul BCAA. Amino Lichid este un produs de calitate, încarcat cu aminoacizi în stare libera micronizati, ce asigur..
  90,00 RON
  Bazat pe 11 recenzii.
 • Arginina Efervescenta
  ARGININA EFERVESCENTA 3000 mg este un supliment alimentar conditionat sub forma de pulbere efervescenta. Foarte solubila in lichide si usor de asimilat (99%) este absolut necesara pentru cresterea in masa musculara si recuperare. L-Arginina face parte din categoria de aminoacizi, cu un impac..
  45,00 RON
  Bazat pe 3 recenzii.
 • BCAA
  BCAA 2000 este un supliment alimentar sub forma de capsule, ce contine lantul ramificat de aminoacizi esentiali, un real suport in cresterea masei musculare. BCAA 2000 sunt direct metabolizati de catre organism, imbunatatind retentia nitrogenului, stimuland dezvoltarea masei musculare. Fiecare..
  74,00 RON
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Glutamina
  GLUTAMINA este un supliment alimentar, sub forma de pulbere. Glutamina este cel mai abundent aminoacid aflat in tesutul muscular, reprezentand 60% din totalul de aminoacizi, fiind unul dintre cele mai puternice suplimente alimentare cu rol anabolic si anti-catabolic. Glutamina are un rol ..
  70,00 RON
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Glutamina Efervescenta
  GLUTAMINA EFERVESCENTA 5000 mg este un supliment alimentar conditionat sub forma de pulbere efervescenta. Sistemul efervescent de livrare al glutaminei permite o absorbtie si o asimilare de 99%, initializand foarte rapid crearea mediului anabolic definitoriu cresterii in masa musculara. Glutam..
  45,00 RON
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Glutamina Tablete
  GLUTAMINA este un supliment alimentar sub forma de tablete, apreciat în rândul culturistilor si sportivilor. Glutamina este un aminoacid ce poate devenii esential în anumite situatii, incluzând antrenamentul fizic intens, de aceea suplimentarea cu glutamina este importanta. Glutamina este cel ..
  55,00 RON
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Xtreme Anticatabolix
  Xtreme Anticatabolix este un supliment sub forma de tablete, continand un amestec de aminoacizi: BCAA si Glutamina. Xtreme Anticatabolix asigura un amestec calitativ de aminoacizi: BCAA si Glutamina, cu un puternic efect anticatabolic, mentinand pozitiva balanta de nitrogen. Prin folosirea unor d..
  75,00 RON
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Xtreme Tech Amino
  Este o formula de aminoacizi bazata pe proteina hidrolizata OPTIPEP, sub forma de tableta. Xtreme Tech - Amino este realizat cu doua tipuri de proteina hidrolizata din zer, obtinute printr-o hidroliza enzimatica, ceea ce asigura o calitate foarte buna si o rata inalta de absorbtie a aminoacizilor..
  95,00 RON
  Bazat pe 1 recenzii.
Viziteaza magazinul Natural Plus pe ShopMania