Carbohidraţi

Carbohidraţii sunt principala sursă de energie a corpului tău şi joacă un rol esenţial în digestie. Multe persoane se confruntă cu obezitatea datorită nivelului ridicat de carbohidraţi din alimentaţia lor, care fortează corpul să elibereze cantitaţi mari de insulină, care favorizeaza depunerea de ţesut adipos.
Dacă iţi doreşti un fizic demn de admirat trebuie să ai grijă la carbohidraţi, ei sunt factorul decisiv în obţinerea siluetei mult visate, în definirea masei musculare, dar, mai ales al sănătăţii tale.
O dietă bogată în carbohidraţi este recomandată sportivilor din sfera sporturilor cu consum mare de energie, cu o intensitate ridicată. Pentru refacerea depozitelor de energie dupa un antrenament

Natural Plus vă recomandă suplimentele nutritive Carbo Plus, Dextroza, deoarece după antrenament organismul intră într-o stare de catabolism, care înseamnă că organismul începe să-şi consume din celulele musculare.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

2 produse

 1. CARBO PLUS 2 kg

  CARBO PLUS 2 kg

  36,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  CARBO PLUS face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pulbere, fiind o matrice complexa de carbohidraţi de o calitate excelentă

 2. DEXTROSE 2 kg

  DEXTROSE 2 kg

  30,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  DEXTROSE face parte din categoria de suplimente alimentare sub formă de pulbere, fiind o dextroză monohidrată.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

2 produse