BLOG

20Nov
20Nov

Administrarea unei cantitati ridicate de proteina la persoanele mai in varsta previne scaderea masei musculare si a fortei, regleaza nivelul zaharului din sange si mobilitatea.

13Oct
13Oct

Conform datelor unui studiu condus de James McKendry de la Universitatea Birmingham, U.K , s-au obtinut rezultate superioare daca intre seturi s-a urmat o pauza de 5 minute, comparativ cu o pauza de doar 1 minut, intre seturi , la efectuarea antrenamentelor pentru picioare (presa pentru picioare, extensii pentru picioare, s.a), urmate de administrarea a 25 de g de proteina din zer.

05Oct
05Oct

Cafeina este un excelent ajutor pentru reducerea durerii din timpul exercitiilor  si accelereaza recuperarea dupa o sesiune intensa de antrenament-potrivit unui studiu condus de Aaron Caldwell de la Universitatea din Arkansas,  din Fayetteville, Arkansas.

03Oct
03Oct

Antrenamentele de tip HIT implica o intensitate maxima a exercitiului, urmata apoi de o scurta perioada de odihna. Cu toate ca atletii practica antrenamentele de tip HIT de mai bine de 100 de ani, persoanele active sunt cele care le considera foarte benefice pentru sanatate.

20Sep
20Sep

Alegerea discurilor, a seturilor, a repetarilor este esentiala pentru  cresterea masei musculare, a fortei si a rezistentei.

Atletii care se antreneaza in forta necesita o combinatie intre putere, forta si masa musculara. Forta este capacitatea, insasi de a o exercita, iar puterea, reprezinta abilitatea de a exercita , aceasta forta mai rapid. Este cunoscut faptul ca muschii mai mari, din corp, au abilitatea de a genera mai multa forta, deoarece, au o arie tisulara, mult  mai intinsa pentru a si-o exercita .

14Sep
14Sep

Daca ti-ai propus sa slabesti, dar te descurajezi usor, i-a aminte de aceste trucuri utile , de la persoane, care au reusit sa slabeasca si sa isi mentina silueta.Chiar daca esti constient ca trebuie sa slabesti, uneori a face primul pas, pare a fi cel mai greu lucru cu putinta, cu atat mai mult cu cat ai ceva kilograme de dat jos. Oricat de coplesitoare este idea de a scapa de atatea kilograme, trebuie sa stiti ca este posibil. 

Tine-ti cont de aceste trucuri de mai jos, de la oameni obisnuiti, care au reusit sa isi atinga obiectivul si sa isi mentina rezultatele!

08Sep
08Sep

Carbohidratii reprezinta principalul combustibil pentru antrenamente, peste 65 % din maximul de efort. Majoritatea atletilor care practica sporturi de mare intensitate, consuma multi carbohidrati, cu o zi inainte de competitie, dar si ca parte integranta a nutritiei inainte de joc.

Este oare aceasta o strategie buna pentru cei care doresc sa slabeasca?

01Sep
01Sep

Obezitatea  a generat o adevarata criza la nivel mondial, scazand foarte mult calitatea vietii! Statisticile sunt ingrijoratoare, in ciuda mijloacelor si tehnologiilor moderne.

Din nefericire, 90% dintre cei care slabesc, nu reusesc sa isi mentina greutatea corporala, obtinuta din greu, recastigand kilogramele in mai putin de 12 luni.

25Aug
25Aug

Administrarea unor suplimente bogate in proteina (40 g ) inainte de culcare, au determinat cresterea sintezei proteinei, in special atunci cand aceasta administrare s-a efectuat dupa un antrenament cu greutati, conform expertilor Jorn Trommlen si Luc Van Loon de la Maastricht University Medical Center din Olanda. Suplimentele cu un continut intre 20 si 30 g de proteina nu a avut un impact major asupra cresterii sintezei proteinei.

16Aug
16Aug

Un interval mai mare de repaos intre seturi este important pentru maximizarea performantei si a fortei, atunci cand efectuam impins cu bara la banca orizontala, genoflexiuni, ridicari Olimpice, etc.

data postării
Ordine descrescătoare
pe pagină

Items 1 to 10 of 105 total