Arzătoare de grăsimi

 

Arzătoarele de grăsimi sunt suplimente ce ajută la accelerarea transportului grăsimilor în celule, unde are loc o oxidare mai rapidă a acestora și astfel o scădere în greutate mai eficientă și o creștere a rezistenței la efort. Natural Plus vă oferă o gamă largă de arzătoare de grăsimi si pastile de slabit sub formă de pudră (L-Carnitină), pudră efervescentă (Carnitină efervescentă) și lichidă (Carniplus 2000), si suplimente pentru controlul greutății (CLA MAXX) precum și un excelent termogenic (Hot Burner) care împreună cu un program de exerciții bine alese și o dietă corespunzătoare te vor ajuta sa obţii ceea ce dorești.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

5 produse

 1. CARNITINĂ EFFERFESCENT

  CARNITINĂ EFFERFESCENT

  36,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  CARNITINA EFERVESCENTĂ este un supliment alimentar sub formă de pulbere efervescentă, conţinând L-Carnitină, 2000mg/plic 10g.

 2. Carnitina Lichida CARNIPLUS shots

  Carnitina Lichida CARNIPLUS shots

  64,00 RON
  Reward Points Cadou 4 puncte

  CARNIPLUS 2000 SHOT FORTE este un arzător de grăsimi sub formă lichidă care conţine L-Carnitină şi vitamina C.

 3. CARNITINA LICHIDA, 1 L

  CARNITINA LICHIDA, 1 L

  48,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte
  CARNITINA LICHIDA, CARNI-PLUS 1 LITRU este un supliment alimentar, sub formă lichidă, ce conține o doză foarte mare de l-carnitină, recomandată atleților și persoanelor active, pentru controlul greutății și reducerea grăsimii corporale.
 4. arzatoare de grasimi - hot burner

  HOT BURNER 100 capsule

  51,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  TERMOGENIC EFICIENT PENTRU CONTROLUL GREUTĂŢII.

  HOT BURNER este un supliment alimentar, sub formă de capsule, constând dintr-un amestec de ingrediente active care ajută la arderea grăsimilor, împreună cu un program de exerciţii fizice şi o dietă potrivită, contribuind la obţinerea greutăţii dorite. Combinaţia de ingrediente active are un efect termogenic influenţând concentrarea, vitalitatea, stimularea şi regenerarea.

 5. L-CARNITINE

  L-CARNITINE

  50,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  100% L-CARNITINE. SUPLIMENT PENTRU CONTROLUL GREUTATII.
  L-CARNITINA face parte din categoria de suplimente alimentare destinate persoanelor active si sportivilor si se poate include intr-un plan de dieta destinat controlului greutatii.
  L-CARNITINA maximizeaza arderea grasimilor, precum si procesele metabolice, stimuleaza energia in timpul antrenamentelor intense si de lunga durata.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

5 produse