Aminoacizi

Aminoacizii reprezintă "cărămizile" din care sunt construiți mușchii, fiind părțile componente ale proteinelor. Natural Plus vă pune la dispoziție o gamă largă de aminoacizi: aminoacizi esentiali  (Amino Liquid ,Amino Fusion ), aminoacizi naturali  sub forma pudră efervescentă (Arginină ,,Creatina), aminoacizi sub formă de tableteși pudră . Nu lipsesc din gama Natural Plus nici aminoacizii cu catenă ramificată BCAA cu rol important în refacerea musculară după eforturi foarte intense și reducerea oboselii (BCAA 2000). Aminoacizii sunt recomandați persoanelor active și celor care practică antrenamente intense și de lungă durată.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

5 produse

 1. AMINO FUSION LIQUID SHOT 20x25 ml

  AMINO FUSION LIQUID SHOT 20x25 ml

  92,00 RON
  Reward Points Cadou 5 puncte

  Suplimentul alimentar AMINO FUSION Liquid Shot - 25 ml,  este un mix de 20 aminoacizi esenţiali şi neesenţiali optimizat cu Vitamina B6 pentru o mai buna asimilare.

 2. Aminoacizi - Amino Liquid

  AMINO LIQUID 1 L - aroma cirese

  80,00 RON
  Reward Points Cadou 4 puncte

  AMINO LICHID este un supliment alimentar, pe baza de amestec de aminoacizi lichizi, ce livreaza organismului un arsenal complet de aminoacizi esentiali si neesentiali, inclusiv lantul BCAA, asigurand rezervele de glicogen necesare mentinerii si cresterii masei musculare.

 3. Aminoacizi - Arginine efervescent

  ARGININE EFFERVESCENT

  40,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  ARGININA EFERVESCENTA 3000 mg este un supliment alimentar conditionat sub forma de pulbere efervescenta. L-Arginina face parte din categoria de aminoacizi, cu un impact major in culturism, deoarece stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere, vasodilatatia, rezistenta la antrenamente si recuperarea. 

 4. Aminoacizi BCAA 2000

  BCAA 2000

  59,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  BCAA2000 este un supliment alimentar pe bază de Aminoacizi cu catenă ramificată sub formă de capsule

 5. BEEF AMINOS 250 tablete

  BEEF AMINOS 250 tablete

  84,00 RON
  Reward Points Cadou 5 puncte

  Beef Aminos  este obținut din proteină hidrolizată din carne de vită de cea mai bună calitate având rolul de a stimula procesele anabolice din corp și de a preveni distrugerea țesutului muscular în timpul antrenamentelor intense și de lungă durată.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

5 produse