Aminoacizi

Aminoacizii reprezintă "cărămizile" din care sunt construiți mușchii, fiind părțile componente ale proteinelor. Natural Plus vă pune la dispoziție o gamă largă de aminoacizi: aminoacizi esentiali  (Amino Liquid ,Amino Fusion ), aminoacizi naturali  sub forma pudră efervescentă (Arginină ,,Creatina), aminoacizi sub formă de tableteși pudră . Nu lipsesc din gama Natural Plus nici aminoacizii cu catenă ramificată BCAA cu rol important în refacerea musculară după eforturi foarte intense și reducerea oboselii (BCAA 2000). Aminoacizii sunt recomandați persoanelor active și celor care practică antrenamente intense și de lungă durată.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

10 produse

 1. AMINO FUSION LIQUID SHOT 20x25 ml

  AMINO FUSION LIQUID SHOT 20x25 ml

  82,00 RON
  Reward Points Cadou 5 puncte

  AMINO FUSION Liquid Shot - 25 ml, este un mix de 20 aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, pentru o mai buna asimilare, recomandat atleţilor  pentru o recuperare rapidă după efort şi pentru menţinerea masei musculare.

  • 20 DE AMINOACIZI ÎNTR-UN SINGUR SHOT 25 ML
  • SPECTRU COMPLET DE AMINOACIZI
  • RECUPERARE RAPIDĂ DUPĂ EFFORT
  • MENŢINE MASA MUSCULARĂ
 2. AMINO FUSION SHOT 25 ML

  AMINO FUSION SHOT 25 ML

  5,00 RON
  Reward Points Cadou 1 punct
  AMINO FUSION Liquid Shot - 25 ml, este un mix de 20 aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, pentru o mai buna asimilare, recomandat atleţilor pentru o recuperare rapidă după efort şi pentru menţinerea masei musculare.
 3. Aminoacizi - Amino Liquid

  AMINO LIQUID 1 L - aroma cirese

  80,00 RON
  Reward Points Cadou 4 puncte

  AMINO LICHID este un supliment alimentar, pe baza de amestec de aminoacizi lichizi, ce livreaza organismului un arsenal complet de aminoacizi esentiali si neesentiali, inclusiv lantul BCAA, asigurand rezervele de glicogen necesare mentinerii si cresterii masei musculare.

 4. Aminoacizi - Arginine efervescent

  ARGININE EFFERVESCENT

  40,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  ARGININA EFERVESCENTA 3000 mg este un supliment alimentar conditionat sub forma de pulbere efervescenta. L-Arginina face parte din categoria de aminoacizi, cu un impact major in culturism, deoarece stimuleaza secretia naturala a hormonului de crestere, vasodilatatia, rezistenta la antrenamente si recuperarea. 

 5. Aminoacizi BCAA 2000

  BCAA 2000

  59,00 RON
  Reward Points Cadou 3 puncte

  BCAA2000 este un supliment alimentar pe bază de Aminoacizi cu catenă ramificată sub formă de capsule

 6. BCAA 6600 INSTANT

  BCAA 6600 INSTANT

  62,00 RON
  Reward Points Cadou 4 puncte

  BCAA 6600 INSTANT 2:1 :1 sunt Iantul de aminoacizi cu catena ramificata solubili in apa.

  • 2:1:1 BCAA MATRIX
  • 6600 MG BCAA
  • ZERO G ZAHAR
  • ZERO G GRASIMI
  • RECUPERARE RAPIDA DUPA EFORT
  • CRESTE MASA MUSCULARA
  • ANTICATABOLIC
  • ASIMILARE ULTRARAPIDA
  • AROMA DELICIOASA: ORANGE DREAM SAU GREEN APPLE
 7. BCAA 6600 INSTANT

  BCAA 6600 INSTANT

  0,00 RON
  Reward Points Cadou 4 puncte
  BCAA 6600 INSTANT 2:1 :1 sunt Iantul de aminoacizi cu catena ramificata solubili in apa.2:1:1 BCAA MATRIX 6600 MG BCAA ZERO G ZAHAR ZERO G GRASIMI RECUPERARE RAPIDA DUPA EFORT CRESTE MASA MUSCULARA ANTICATABOLIC ASIMILARE ULTRARAPIDA AROMA DELICIOASA: ORANGE DREAM SAU GREEN APPLE
 8. BEEF AMINOS 250 tablete

  BEEF AMINOS 250 tablete

  84,00 RON
  Reward Points Cadou 5 puncte

  Beef Aminos  este obținut din proteină hidrolizată din carne de vită de cea mai bună calitate având rolul de a stimula procesele anabolice din corp și de a preveni distrugerea țesutului muscular în timpul antrenamentelor intense și de lungă durată.

 9. Glutamine powder

  GLUTAMINĂ pudră 300 g

  40,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  GLUTAMINĂ. MICRONIZED POWDER

  GLUTAMINĂ este un supliment alimentar, sub formă de pulbere si  face parte din categoria de aminoacizi ’’inteligenţi’’ şi poate funcţiona ca o sursă de energie în timpul antrenamentelor de lungă durată şi intensitate ridicată ajutând la creşterea şi menţinerea masei musculare.

 10. Glutamine efervescente

  GLUTAMINĂ EFFERVESCENTĂ

  40,00 RON
  Reward Points Cadou 2 puncte

  GLUTAMINĂ EFFERVESCENT

  GLUTAMINĂ EFERVESCENTĂ  5000 mg este un supliment alimentar condiţionat sub formă de pulbere efervescentă. Sistemul efervescent al suplimentului glutamină permite o absorbţie şi o asimilare de 99%, initializând foarte rapid crearea mediului anabolic definitoriu creşterii in masă musculară.

Nume
Ordine descrescătoare

List Grid

10 pe pagină

10 produse