POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Punem cel mai mare pret pe încrederea ta, de aceea Prioritatea noastra este protejarea informatiilor tale personale. Fiind pe deplin conștienti de faptul ca informatiile tale personale îti apartin, facem tot posibilul sa stocam în siguranta și sa procesam cu atentie informatiile pe care le împarti cu noi.

Astfel vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra în deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. 

Prin intermediul acestui document dorim sa va informam despre modul în care colectam, utilizam, transferam și protejam datele dvs cu caracter personal atunci când interactionati cu noi în legatura cu produsele (suplimente nutritive) și serviciile noastre, prin intermediul site-ul nostru www.naturalplus.ro.

Pentru a reflecta orice modificari ale modului în care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale, ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica aceasta Politica de Confidentialitate, de aceea va vom ruga sa verificati periodic continutul acesteia, pe www.naturalplus.ro.

Cine suntem si cum ne poti Contacta?

În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L. (Natural Plus) persoana juridica de nationalitate romana, cu sediul in Dej, str. Nichita Stanescu, nr. 8, jud. Cluj, cod postal 405200; Registrul Comertului: J 12/314/1994; Cod identificare fiscala: RO 5179064.

Pentru a lua legatura cu noi te rugam sa ne contactezi la Telefon/fax: 0040 264-222-562; Mobil: 0744-696-280, E-Mail: office@naturalplus.ro, sau in scris la adresa sediului, mentionata mai sus, in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor.

1. Care sunt datele Personale pe care le prelucram? 

Prin acest website colectam mai multe tipuri de informatii despre dvs., incluzând: adresa dvs. email.Colectam informatiile despre dvs. în urmatoarele moduri: 1. Informatii oferite voluntar de catre dvs. atunci când: a) va înscrieti la newsletter, b) solicitati informatii diverse prin email  c) participati la sondaje și/sau chestionare din partea noastra.

Prin citirea Politicii de confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016. 
Datele personale pe care le prelucram sunt urmatoarele: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa de expediere a coletului si date de facturare. 

S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile de la pct.1, datele personale pe care ni le furnizezi.S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) are obligatia de a proteja securitatea datelor dvs personale pe care dvs. ni le dezvaluiti online.S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS)  garanteaza administrarea tuturor datelor cu caracter personal ale utilizatorului înregistrat în conditii care asigura securitatea, confidentialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizare. În principial S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) colecteaza și stocheaza doar acele informatii ce sunt necesare pentru desfaşurarea relatiilor de afaceri.

Nu prelucram alte date personale decât cele furnizate în mod voluntar de catre dumneavoastra. 

Avand toate acestea in vedere, va informam, in cele ce urmeaza asupra modul in care vom folosi datele dvs personale, rugandu-va sa cititi cu atentie aceasta Politica de confidentialitate.

Prin intermediul acestui site nu vom colecta datele dvs personale (de exemplu: numele, adresa, telefonul sau adresa de e-mail) decat daca dvs in mod voluntar alegeti sa ni le dezvaluiti.

Care este scopul colectarii datelor tale? 
Prelucram datele tale personale numai pentru desfaşurarea relatiilor de afaceri si de marketing. 
-Colectam datele tale pentru a-ti livra produsele pe care le comanzi online sau telefonic. 
-Colectam si prelucram datele pentru a-ti trimite newsletteruri cu privire la ofertele noastre. 

Cum te Contactam? 
Modalitatile prin care te putem contacta pentru a te informa despre comenzile tale sau despre ofertele noastre sunt: telefonic sau prin intermediul emailului. Ai posibilitatea de a refuza sa primesti aceste informatii prin apasarea butonului de dezabonare de la finalul oricarui newsletter pe care il primesti din partea noastra sau prin stergerea contului tau de client de pe site-ul www.naturalplus.ro 
Sunt datele tale transmise tertilor? 
Informatiile personale pot fi transmise partenerilor/furnizorilor de servicii de curierat sau de servicii de marketing, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta și ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei în vigoare),neavand permisiunea sa pastreze sau sa foloseasca informatiile dvs. pentru orice alt scop. 

– Datele furnizate catre S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (prelucrarea si procesarea comenzilor dumneavoastra online, emiterea facturilor fiscale sau prestarea serviciilor solicitate, informarea Clientilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Produsele achizitionate)

– Reclama, marketing, Abonarea si trimiterea de Newslettere prin folosirea postei electronice (e-mail), a platformei madmimi.com, numai in baza consimtamantului dvs.

-Colectarea, stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal se efectueaza numai daca v-ati exprimat acordul, de exemplu în cadrul înscrierii la Newsletter sau a participarii la sondaje, concursuri sau în cadrul procesarii unei comenzi online.

- S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) foloseşte aceste informatii în masura în care ele sunt necesare pentru ca relatiile comerciale sa se deruleze în foarte bune conditii.

-S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS)  va asigura ca datele cu caracter personal comunicate în cadrul acestui site naturalplus.ro nu vor fi utilizate fara consimtamântul dumneavoastra, exprimat de dumneavoastra conform celor de mai jos. Doar dumneavoastra decideti în ce masura datele dumneavoastra cu caracter personal sunt facute cunoscute – de exemplu,  în cadrul procesului de înregistrare sau a prelucrarii comenzilor.

– Conform legilor in vigoare S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) nu furnizeaza adresa dvs de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul si nu face publice datele dvs fara a va solicita acordul.

Datele cu caracter personal sunt folosite de catre S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L doar în masura necesara în care este nevoie pentru administrarea tehnica a paginilor web, administrarea clientilor, procesarea comenzilor online,  în scopuri de marketing şi pentru chestionare despre produse sau pentru aducerea la îndeplinire a conditiilor privind produsele şi serviciile S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L sau a va contacta. Cu cât va întelegem mai bine dorintele, cu atât mai repede veti gasi dumneavoastra informatiile dorite pe paginile noastre de internet.

S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) respecta drepturile privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016  si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal, printre acestea se numara, dar nu se limiteaza la:

2. Drepturile de care beneficiati

a) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale;

b) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) prelucrarea (sau nu) a datelor dvs personale, in mod gratuit

c) dreptul de a va opune in orice moment ca datele care va vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, in mod gratuit;

d) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga datele ("dreptul de a fi uitat") furnizate de dvs si a caror prelucrare nu este conforma cu  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. 

e) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor dvs personale;

f) dreptul de a solicita companiei S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) sa inceteze expedierea e-mailurilor promotionale

g) dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, în anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

h) dreptul de retragere a consimtamântului – în cazurile în care prelucrarea se întemeiaza pe consimtamântul tau, ti-l poti retrage oricând. Retragerea consimtamântului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramânând în continuare valabila;

i) dreptul de a va adresa justitiei.

3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C NATURAL PLUS COMERT S.R.L (NATURAL PLUS) si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut la punctul 1.

Prin înregistrarea pe site-un naturalplus.ro, va exprimati acordul expres ca putem utiliza datele dumneavoastra personale pentru a trimite newslettere informative despre ofertele sau promotiile noastre, la adresa dumneavoastra de e-mail.

4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. 

5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Nichita Stanescu, nr. 8, loc. Dej, jud. Cluj, in atentia S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L sau sau prin e-mail la adresa office@naturalplus.ro  va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz: 

-Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma  Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 si in special de obligatiile care revin oricarui Operator de date cu caracter personal. , in special a datelor incomplete sau inexacte;

S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Accesând contul dumneavoastra personal și utilizând parola, sunteti responsabil pentru toate actiunile care deriva din utilizarea acestora. Sunteti responsabil integral și veti despagubi și exonera naturalplus.ro împotriva oricaror și tuturor reclamatiilor, daunelor, pierderilor de profit sau oportunitati de afaceri, raspunderilor, actiunilor, deciziilor, costurilor și cheltuielilor care pot interveni ca urmare sau în legatura cu utilizarea, operarea, accesul la contul dumneavoastra pe site-un naturalplus.ro, numele dumneavoastra de utilizator și/sau parola, inclusiv orice erori ce rezulta din neglijenta dumneavoastra cu privire la securitatea, confidentialitatea și/sau parola contului dumneavoastra.

SC NATURAL PLUS COMERT SRL  respecta legile în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Cererea de NOTIFICARE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL a fost depusa la ANSPDCP cu numarul la Registrul General: 0010130.

Nu colectam datele minorilor sub 16 ani!

6.Transmiterea datelor cu caracter personal

Datele dumneavoastra pot fi transmise catre furnizori de servicii de curierat - FAN Courier, Urgent Cargus, parteneri de marketing –platforma madmimi sau  procesatorul de plati online – plationline.ro care presteaza servicii pentru S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L.

Companiile de curierat rapid Fan Courier/Urgent Cargus prin care sunt livrate produsele alese de dvs. primesc din partea S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L, numele, adresa de livrare si numarul dvs de telefon in vederea expedierii coletului, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta și ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei în vigoare),neavand permisiunea sa pastreze sau sa foloseasca informatiile dvs. pentru orice alt scop.

In cazul in care alegeti plata cu cardul, va transmitem ca platforma online www.plationline.ro, care are acces la datele cardului dvs, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta și ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei în vigoare),neavand permisiunea sa pastreze sau sa foloseasca informatiile dvs. pentru orice alt scop.

Prin abonarea voluntara la newsletter, in vederea primirii e-mailurilor cu promotii si oferte S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L, platforma madmimi.com are acces la numele si adresa dvs de e-mail,dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta și ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei în vigoare), neavand permisiunea sa pastreze sau sa foloseasca informatiile dvs. pentru orice alt scop.

S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L se asigura ca informatiile sunt folosite doar în limitele acordului dumneavoastra pentru serviciile ce sunt prestate de catre furnizorii în cauza pentru S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L  şi ca acestea sunt tratate cu confidentialitate.

S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L va transmite datele dumneavoastra cu caracter personal și în masura în care legea aplicabila o permite sau atunci când o decizie a unui instante de judecata sau a unei autoritati impune acest lucru sau pentru a asigura faptul ca respectam depozitiile legale

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Luam toate masurile tehnice și organizationale de securitate necesare conform legislatiei din România pentru a proteja datele dumneavoastra cu caracter personal împotriva pierderii, divulgarii neautorizate sau altor forme de utilizare necorespunzatoare. Va rugam sa aveti în vedere ca intrând în contact cu noi prin email, confidentialitatea informatiilor nu poate fi asigurata. Terte parti pot avea acces la continutul emailurilor.

7. Durata prelucrarii: Datele cu caracter personal trebuie pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate datele.S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L proceseaza datele cu caracter personal in urmatoarele locatii fizice: sediul central str. Nichita Stanescu, nr. 8, Dej, jud. Cluj si punctul de lucru S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L din Bucuresti, sos. Stefan cel Mare, nr. 20, sector 2.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor comerciale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina S.C NATURAL PLUS COMERT SRL (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege).

In situatia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator din sectiunea "informatiile contului meu", NATURAL PLUS COMERT SRL va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri . In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Nichita Stanescu, nr. 8, loc. Dej, jud. Cluj, in atentia S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L sau sau prin e-mail la adresa office@naturalplus.ro. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

8. Clauza salvatoare

În situatia în care o dispozitie din politica de protectie a datelor cu caracter personal nu are efect, aceasta se înlocuiește și se completeaza cu prevederile legale în vigoare. Valabilitatea tuturor celorlalte dispozitii din politica de protectie a datelor cu caracter personal nu va fi afectata.

9.Schimbarea/Modificarea Politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari acestei Politici de confidentialitate în concordanta cu cerintele legale.Continuarea accesarii de catre dvs. a continutului website-ului nostru www.naturalplus.ro implica acceptarea Politicii de confidentialitate actualizate.

10. SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L certifica faptul ca indeplineste cerintele minime de securitate a datelor cu caracter personal. S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L  utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si procedurilor de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale in vigoare;Regulamentul intern de organizare si functionare al S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L contine reglementari cu privire la confidentialitatea datelor cu character personal care sunt prelucrate in cadrul firmei. Personalul S.C. NATURAL PLUS COMERT S.R.L este instruit in ceea ce priveste securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personale care sunt prelucrate. Accesul la computerele ce contin baze de date cu caracter personal este restrictionat cu cont/user si parola. Datele cu caracter personal nu vor fi instrainate sub nicio forma tertelor persoane straine, iar accesul la bazele de date este permis doar persoanelor autorizate in acest sens.

Pentru orice nelamurire legata de politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati telefonic la 0744-696-280 sau sa ne trimiteti un e-mail la office@naturalplus.ro.